XXI ASR PEDAGOGIK ANTROPOLOGIYASI, UNING BUGUNGI KUNDAGI MUAMMOLARI VA ISTIQBOLLARI - Ochilova Mohinur Pirnazar qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Anotatsiya: mazkur maqolada zamonaviy ta'lim antropologiyasi uning bugungi kundagi asosiy muammoli sohasi va o’qish va o’zlashtirishdagi yutuqlari haqida so’z yuritilgan.