GLOBALLASHUV JARAYONIDA KIBER TAXDIDLARNING YOSHLARIMIZ TARBIYASIDAGI AXAMIYATI - Raximov Abduqahhor Vohidovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqola globallashuv jarayonida yoshlarimiz ongida internentdan foydalanish madaniyatini shakllantirish hamda yoshlarimizning axborot texnologiyalaridan maqsadli va tizimli foydalanish kabi xususiyatlarni rivojlantirish shuningdek internetning zamonaviy va an’anaviy madaniyatga ta’siri haqida so’z boradi