O‘G‘IRLIK JINOYATINING MAXSUS PROFILAKTIKASINI TASHKIL ETISHDA ISHTIROK ETUVCHI SUBYEKTLARNING FAOLIYAT TARTIBI - Mustafayeva Aziza Laziz qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o`g`irlik jinoyatining maxsus profilaktikasini tashkil etishda ishtirok etuvchi subyektlarning faoliyat tartibi, ularning o`rni haqida qisqacha bayon etilgan.