O’RTA OSIYODA QO’LLANILGAN KALENDARLAR - Abdumutalova Bibioysha Shuxratjon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada O’rta Osiyo hududida qadimda mavjud bo’lgan oy va Quyosh kalendarlari jumladan, Zardusht kalendarlari , Muchal kalendarlari ,So’g’d kalendarlari haqida , ularning hisobi ,ulardagi oylar haqida yoritilgan