AXBOROTLASHGAN JAMIYAT SHAROITIDA INSON RESURSLARINI BOSHQARISH - Tolibjon Ergashev (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada axborotlashgan jamiyat sharoitida zamonaviy korxona va tashkilotlarda inson resurslarini boshqarish, kadrlar zaxirasini shakllantirish, zaxira xodimlar bilan ishlash va salohiyatli kadrlar imkoniyatlarinidan unumli foydalanish jamiyat taraqqiyotida muhim omil ekanligi falsafiy tahlil qilingan.