ДИНИЙ ЭКСТРЕМИЗМ ВА ТЕРРОРИЗМ ТАРАҚҚИЁТ ДУШМАНИ - Омонов Жавохирбек Илхомжон ўғли (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Ушбу мақолада демократик ҳуқуқий давлатни барпо этиш ва фуқаролик жамиятини шакллантиришда ва тараққиётга тусқинлик қилувчи диний экстремизм ва терроризм келиб чикиши, жамиятга етказадиган зарари ва унинг харакатлари натижасида келиб чиқадиган оқибатлари ҳақида мақоламизда тўлиқроқ маълумот берилади.