ZAMONAVIY KASBLARNI O’RGANISHDA XORIJIY TILLARNI AHAMIYATI - Isroilova Oqilaxon Abdurasulovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada professional ta’li m tizimida xorijiy tillarni ahamyati haqida fikr yuritilgan.