TA’LIM¬ VA TARBIYA ULARDA OSHIRILGAN VA AMALGA OSHIRILISHI KERAK BO‘LGAN SAMARALI O‘ZGARISHLAR BUGUNGI KUN MAVZUSI - Mustafoyeva Shahnoza Namozovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Maqolada ta’lim tizimidagi pedagogik o‘zgarishlar, ta’lim sifatiga qo‘yilgan talablar, ta’lim va tarbiyaning uzluksizligini ta’minlovchi omillar va ularning hozirgi kundagi ta’sir yo‘nalishlari keltirilgan. Bundan tashqari ta’lim sifatini oshirishga xizmat qiluvchi o‘qituvchi shaxsining rivojlanish kompetentsiyalari, ularga qo‘yilgan talablar hamda zamonaviy yondashuvlar keltirilgan.