MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA HARAKATLI O’YINLARNI QO’LLASH ORQALI JISMONIY SIFATLARNI TARBIYALASH - Mirzayev Olim Saidovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotasiya: Maqolada ta'lim muassasalarida jismoniy tarbiya, sport tadbirlarining maqsadi va vazifalari tadqiq etilgan.