TALABA – BAKALAVRLARNING O‘QUV JARAYONIDAGI MOTIVATSIYANING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Nabiyev Fazliddin (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Hozirgi zamonda chet tillariga bo‘lgan ehtiyoj kundan – kunga kuchayib bormoqda. Chet tillarini o‘rganish davr talabi.Ushbu maqolada chet tillarini o‘rganishda motivatsiyaning o‘rni va uning afzalliklari haqida so‘z yuritiladi.