IJTIMOIY PEDAGOGIKA TARIXI - Fazliddin Nabiyev (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada pedagogika fani tarixi va uning fan sifatida rivojlanib borishi haqida qisqacha fikrlar bayon etilgan.