KLASSIK MEXANIKA - Fazliddin Nabiyev; Toxirova Mashxura (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada klassika mexanika asoslari va relyativistik fizika bo’limiga aloqodor bo’lgan qisqacha ma’lumotlar bayon qilingan