GASTRONOMIYA TURIZMINING RIVOJLANISHIDA O’ZBEK OSHXONASINI O’RNI - Umarov Mohinabonu (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada gastronomik turizmning qismlari ayrim xususiyatlari haqida yozilgan. Rivojlanish yo’llari haqidagi fikrlar. Gastronomik turizmning o’zi nimadan iboratligi va turistlarga bevostida sayohat jarayonida birgalikda sayohatini yanada mazmunli o’tishini kafolatlaydigan bir mahsulot paketi.