HAMKASBLAR VA TURLI MUTAXASSISLAR BILAN HAMKORLIK QILISH QOBILIYATI - Yoqubova Iroda G'aybullo qizi; Turg'unboyeva Mohinur Salimjon qizi; Abbasova Maftuna Subxonovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola hamkasiblar va turli mutaxassislar bilan hammorlik qilishi qobiliyati haqida. Ushbu maqolada hamkasiblar, turli mutaxassislar, hamkorlik ko'nikmalari, boshqalar bilan qanday hamkorlik qilish haqida malumot berilgan.