OʻGʻRILIK JINOYATLARINI ISSIQ IZIDAN FOSH ETISHDA VUJUDGA KELAYOTGAN MUAMMOLAR - Rustamov Roʻziboy Shuhrat oʻgʻli (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada biz issiq izda o'g'irlik jinoyatlarini ochishda yuzaga keladigan asosiy muammolarni ko'rib chiqamiz, tergovchilar o'g'irlik bilan shug'ullangan shaxslarni aniqlash, kuzatish va ushlashda duch keladigan to'siqlar, cheklovlar va kamchiliklarga oydinlik kiritamiz.