ZAMONAVIY PEDAGOGIK SHAROITDA IJTIMOIY MOSLASHUV - Choriyeva Durdona Anvarovna; Akbarova Dildora Qobiljon qizi; Isoqulova Zamira Bahromovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya Ushbu maqola maktabgacha yoshdagi bolalarning ijtimoiy moslashuvi masalasiga bag`ishlangan bo`lib, unda adaptatsiya jarayoni va moslashuv bosqichlariga alohida e’tibor berilgan.