ПРОФИЛАКТИКА ИНСПЕКТОРИНИНГ ЎҒИРЛИК ЖИНОЯТЛАРИНИНГ УМУМИЙ ПРОФИЛАКТИКАСИ БЎЙИЧА ФАОЛИЯТИНИНГ ЎЗИГА ҲОС ҲУСУСИЯТЛАРИ - Хошимов Асилбек Алишер ўғли (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Ушбу мақолада профилактика инспекторларининг хуқуқбузарликлар профилактикасини ташкил этиш, хуқуқбузарликларга қарши курашда профилактиканинг аҳамияти, ушбу фаолиятда ўғирлик жиноятларининг умумий профилактикаси бўйича фаолиятининг тушунчаси ва аҳамияти, ўғирлик жиноятига қарши курашда профилактикани ташкил этиш, бу жажаённинг ўзига ҳос ҳусусиятлари хамда ташкилий-ҳуқуқий асослари, процессуал жиҳатлари, расмийлаштириладиган ҳужжатлар, фаолиятини ташкил этиш ҳақида мақоламизда тўлиқроқ маълумот берилади.