№7-НАСОС СТАНЦИЯСИ ҚУРИЛИШ ТАРИХИ ҲАМДА ЖОЙЛАШГАН ЖОЙИНИНГ ТАҲЛИЛИ - Бобомуродов Ф.Ф.; Бозоров М. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Аннотация: Насос станцияларининг хавфсизлик Деклорацияси Ўзбекистон Республикасининг "Гидротехника иншоотларининг хавфсизлиги тўғрисида" ги Қонуни, "Гидротехника иншоотларининг хавфсизлиги тўғрисида" ги Низомга мувофиқ тузилган (Қишлоқ ва Сув хўжалиги Вазирлигининг 13.12.99 й №2-иловасисига мувофиқ “Давсувхўжаликназорат” Давлат инспекциясининг 13.12.99й №1493-сонли буйруғи) шунингдекдек, “Давсувхўжаликназорат” Экспертлар Кенгашининг 14.09.2001й №2-сонли протоколига асосан тасдикланган.