PROFILAKTIKA INSPEKTORINING ALIHIDA TOIFALANGAN HUDUDLARDA XIZMAT OLIB BORISHDAGI KASBIY MAHORATI VA KO’NIKMALARI - Yoriqulov Abdurahmon Elmurod o’g’li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Ushbu maqola orqali alohida toifalangan hududlar ya’ni olis qishloq hududlari, ovullar, chegara hududlar, cho'l hududlari, xizmat olib borishning o'ziga xos xususiyatlari, mazkur toifadagi hududlarda xizmat olib boradigan profilaktika inspektorlarining kasbiy mahorati va kasb madaniyati, xizmat jarayonida vujudga keladigan kamchiliklarni bartaraf etishda qunun ustuvorligi va muammolarni bartaraf etishga qaratilgan yo'llarining ilmiy hamda amaliy va tahliliga to'xtalib o'tgan.