ICHKI ISHLAR ORGANLARIDA DA NOQONUNIY MIGRATSIYA VA ODAM SAVDOSI OLDINI OLISH VA FOSH ETISH - Po`latov Nodirbek Murodjon o`g`li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Ichki ishlar organlarinng noqonuniy migratsiya va odam savdosini oldini olish, ularning paydo bo`lish yo`llari, xususiyatlari, noqonuniy migratsiya holatlarida ushbu jinoyatlarni fosh etish va aniqlashga qaratilgan ishlar bo`yich aamaliy va nazariy ma`lumotlar bayon etilgan.