QUYONLARNING GO‘SHT MAHSULDORLIGI, GO‘SHT TARKIBI VA TO’YIMLILIK QIYMATI - Sarsenbayev Quwatbay; Duysenbayeva Rayxan; Mamutova Sarbinaz (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada quyonlarning parxezbop go’shtining xalq xo’jaligidagi ahamiyati, quyon go’shtining tarkibi va to’yimlilik qiymati o’rganilib chiqilgan.