TURLI ZOTGA MANSUB SIGIRLARNING O‘SISH VA RIVOJLANISH KO‘RSATKICHLARINI BAHOLASH - Amonov Rasul Chorshambi o‘g‘li; Jańabayev Timur Baxadir uli; Saparbaev Quwanısh Elburus ulı (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada sigirlarning o‘sishi va rivojlanish ko‘rsatgichlari tirik vazni ko‘rsatgichlari o`rganilgan.