ODAM SAVDOSI JINOYATLARINI OLDINI OLISHDA ICHKI ISHLAR ORGANLARI XODIMLARINING O’RNI - Shermatov Sardorbek G'anisher o'g'li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: odam savdosi bilan bog'liq jinoyatlarga qarshi kurashish, odam savdosi bilan bog'liq jinoyatchilikning sabab va sharoitlarini o'rganish, taxlil kilish, oldini olish faoliyatini takomillashtirish bo'yicha bir qator taklif va tavsiyalar ishlab chikilgan.