KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI BOLALARDA PSIXIKA RIVOJLANISHINING UMUMIY TASNIFI VA BU YOSHDA INTELLEKTNING RIVOJLANISHI - Rajabova Zamira Ravshanbekovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqolada kichik maktab yoshidagi bolalarning turli jihatdan: o’sish, rivojlansh, bilim olish jihatdan rivojlanishi va intellektning bu yoshdagi ahamiyati yoritib berilgan.