O‘QUVCHILARNING DIQQATINI OSHIRISH USULLARI - Saidqulova Maftuna Saidakramovna; Sattorova Manija Abdusalom qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada diqqat, uning turlari va talabalarda diqqatni rivojlantirish usullari haqida umumiy ma'lumotlar mavjud. Diqqat va uning turlari psixologiya fanining turli ilmiy olimlari tomonidan tahlil qilingan bolib, olingan xulosalar boshlangich sinf oqituvchilariga talim jarayonida amaliy yordam beradi.