BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARIDA ILMIY DUNYOQARASH ELEMENTLARINI SHAKLLANTIRISHDA ONA TILINI O‘RGANISHNING O‘RNI - Rahmatulloeva Manija Ibodullo qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida ona tilini turli metodlar yordamida o‘rgatish va uning samaradorligi ona tilini o‘qitish bolada ona tiliga bo‘lgan mehrini uyg‘otishi va uning ilmiy dunyoqarashi kengayishi haqida bayon qilinadi