UYUSHGAN JINOIY GURUXLAR JINOIY UYUSHMALAR FOSH ETISH VA OLDINI OLISH - Mamatqulov Jaloliddin Baxodir o’g’li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Uyushgan jinoiy guruxlar jinoiy uyushmalar fosh etish va oldini olish chora-tadbirlari amalga oshirilishi kerak bo'lgan ishlar,jinoiy guruhlarni aniqlash va oldini olish chora-tadbirlarini o‘zida mujassam etgan ko‘p qirrali yondashuv,jinoyatchilikga qarshi kurash haqida ma'lumotlar berilgan.