RANGNI IDROK QILISH - Jumaniyazova Mashhura Beknazarovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ko’rish sezgisi orqali ranglarni idrok qilish atroflicha tahlil qilingan.