KO‘KRAK QAFASIDAGI KORONAROGEN OG‘RIQLAR DIFFERENTSIAL TASHXISI - Ruzmetova Aygul Rustamovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ko’krak qafasidagi koronarogen og’riqlar differentsial tashxisi masalasi tahlil qilingan