ELEKTROMAGNIT INDUKSIYA HODISASI - Aziza Muhammatova Naim qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktab va kasb-hunar maktabi o’quvchilari uchun elektromagnit induksiya hodisasi va uning kashf qilinish tarixi haqida to’liq ma’lumot berib o’tilgan.