ATOMNING YADRO TARKIBI - Aziza Muhammatova Naim qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada atomning yadro tarkibiy qismlari hamda xususiyatlari ko`rib chiqildi.