KASB - HUNAR MAKTABLARIDA ONA TILI VA ADABIYOT FANINING O’QITILISHI - Usmonova Nafisa Ahmadovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ona tili va dabiyot fani o’qitilishi, hamda o’qitish jarayonida qanday metodlardan foydalanilyotgani haqida so’z boradi.