BOSHLANG’ICH SINFLARDA SIFAT SO’Z TURKUMI O’RGATISH TEXNOLOGIYALARI - Ne'matova Saidaxon; Mahammadjonova Dilafruz; Xoshimova Ruxshona (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada zamonaviy ta'lim berish jarayonida Ona tili fanining “Sifat so‘z turkumi” ni o‘qitishda muammoli ta’lim texnologiyalaridan foydalanishning metodik asosi yoritilgan. Mazkur maqola umumta’lim maktablarining ona tili darslarida foydalanish uchun manba bo‘lib xizmat qiladi