BUYUK ALLOMALARIMIZ MEROSIDA TA’LIM-TARBIYAGA OID MA’NAVIY VA AXLOQIY QARASHLAR - Hojimurodova Mavzuna Saidmurodovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada Sharq mutafakkirlarining odob-axloqmasalalaridagi qarashlari ta’lim-tarbiya, , islomda bolalar tarbiyasi to’g’risida so’z yuritilgan.Shuningdek, Sharq mutafakkirlarining ijodiy faoliyatidagi ta’lim-tarbiyaga oidyondashuvlar, g’oyalar, qarashlarni yosh avlodning ongiga singdirishda tarbiyausullari va vositalarini bilish, hayotda ulardan to’g’ri foydalanish pedagogik ta’limjarayonida o’qituvchining pedagogik mahoratidagi muhim xususiyatlardan biriekanligi ochib berilgan.