BIOLOGIYA TA’LIM TIZIMIDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARDAN SAMARALI FOYDALANISH - Navruzova Feruza Karomovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada biologiya taʼlim tizimida raqamli texnologiyalardan samarali foydalanish, biologiya taʼlimida raqamli texnologiyalarning integratsiyalashuvi, ularning taʼlim natijalarini oshirish va oʻquvchilarda ilmiy savodxonlikni rivojlantirish imkoniyatlari, ulardan samarali foydalanishning pedagogik asoslari toʻgʻrisida toʻliq bayon qilingan