INFORMATIKA FANINING RIVOJLANISH TARIXI VA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI - Amirova Zuvayda Shodmonovna; Xoldorova Ma'mura Zarifovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Informatika fanining rivojlanish tarixi, kompyuter texnologiyalarining bugungi kunda har qaysi sohadagi o’rni, va informatika fanining rivojlanish istiqbollari haqida fikr yuritildi.