LOTIN TILINI O‘QITISHDA PEDAGOGIK VA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARNI TADBIQ ETISH - Xafizova Muxarram Nematilloyevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada lotin tilini o‘qitishda yangi pedagogik va innovatsion texnologiyalarni tadbiq etish haqida so’z yuritliadi. Ta’lim texnologiyasiga alohida e’tibor bilan qaralishi maqsadga muvofiq deb o‘ylayman, chunki ta’lim texnologiyalarida o‘quvchi talaba yoshlarning ichki resurslarini hisobga olgan holda amaliy mashg‘ulotlarni tashkil qilish, bilim, malaka va ko‘nikmalarni yaxshiroq shakllantirishning samarali usullarini izlab topish darkorligi uqtiriladi.