ELEKTRON POCHTA VA UNDAN FOYDALANISH YO`LLARI - Alijonov Shohruhbek Akramjon o`g`li; Yo'ldasheva Gulchexraxon Xoldorali qizi; Erkinova Odinaxon Kozimjon qizi; Ismoilova Mohlaroyim Muhammadishoq qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Internetning asosiy xizmat turlaridan biri bu Elektron pochtadir. Hozirgi paytda internetdan foydalanuvchilarning aksariyati elektron pochtadan foydalanishadilar. Lekin Elektron pochtadan to’g’ri va unimli foydalanish talab etiladi. Sizlarga taqdim etadigan ko`rsatmalarimiz elektron pochtadan foydalanish bo`yicha tavsiyalar o`rin olgan.