GOOGLE TA’LIM WEB HIZMATLARI - Erkinova Odinaxon Kozimjon qizi; Alijonov Shohruhbek Akramjon o`g`li; Ismoilova Mohlaroyim Muhammadishoq qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Ushbu maqola google texnologiyalari, google kompaniyasi tomonidan yaratilgan hizmatlar va googlening olamshumul ilovalaridan ta’limda foydalanish istiqbollari va google ilovalari. ularni o’rnatish va ularda ishlash metodikasi.