ATOM VA YADRO FIZIKASI - Aliqulova Hosila Akramovna; Usmanov Bahodir Baxtiyorovich; Xujanova D.Sh. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada atom fizikasi,elemetar zarralar,yadro fizikasi hamda radioaktiv parchalanishlar kabi tushunchalar bayon etiladi.