MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA BILISH JARAYONLARINI RIVOJLANTIRISHDA O’YIN TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH USULLARI - Mamadiyorova Sevinch Bobomurot qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarni bilim doirasini kengaytirishga e’tibor qaratiladi. O’yinlar hamda texnologik o’yin jarayonlarini qanday shakllantirish jarayonlari ko’rib chiqiladi. Bolalardagi ko’nikmalarni to’g’ri rivojlanishidagi ahamiyati tushuntiriladi.