TIBBIY MUASSASALARDA SHIFOKORLAR VA BEMORLAR ORASIDAGI SHAXSLARARO MUNOSABATLAR HAQIDA - Egamberdiyev Sunnatulla (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada tibbiy muassasalarda shifokorlar va bemorlar oʻrtasidagi muloqot va munosabatlari haqida soʻz yuritiladi. Shuningdek shifokor bemor bilan muloqot jarayonida qanday psixik yondashish kerakligi va oʻziga xos xususiyatlarini bilish kabi masalalarni koʻrib chiqamiz