QASDDAN ODAM O’LDIRISH JINOYATLARINING OLDINI OLISHDA JAMOATCHILIK ISHTIROKI - Jabborrov Temurbek Musurmonqul o’g’li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolda eng og’ir jinoyatlardan biri bo’lgan qasddan odam o’ldirish va inson hayotiga suiqasd qilish haqida so’z boradi. Qasddan odam o’ldirish eng og’ir jinoyatlrdan ekanligi, ham diniy ham qonun tomondan taqiqlanganligi, bu uchun juda katta jazo borligi haqida so’z boradi.