O`ZBEKISTON RESPUBLIKASIDA CHET EL VALYUTASINING EKSPORT MASALALARIDAGI AHAMIYATI - Ergashev Jasurbek Shuhrat O'g'li; Rahimova Xavaxon Usmanjanovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada valyuta siyosatining eksportni oshirishga ta’siri nazariy va amaliy jihatdan tahlil qilingan. O‘zbekiston Respublikasida valyuta siyosatining eksportni rivojlantirishdagi rag‘batlantiruvchi rolini oshirishga qaratilgan ilmiy taklif va amaliy tavsiyalar ishlab chiqilgan.