AHOLINING TURMUSH DARAJASINI O‘RGANISHNING ILMIY ASOSLARI - Toshimova Z. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada turmush darajasining tanlangan ko‘rsatkichlarining tushuntirish kuchini baholashga, ularning farqlari va munosabatlarini ta'kidlashga va ilmiy mohiyatini asoslashga qaratilgan. Asosiy maqsadi - turmush darajasini baholashda ta’sir qilishi mumkin bo‘lgan omillarni ilmiy va nazariy jihatdan o‘rganishdir.