МИГРАЦИЯ ЖАРАЁНЛАРИНИ ТАРТИБГА СОЛИШ МАСАЛАСИ ТЕРРОРИЗМ ВА ЭКСТРЕМИЗМНИ ОЛДИНИ ОЛИШНИНГ МУҲИМ ЙЎНАЛИШИ СИФАТИДА - Ибрагимов Аброр Алимович (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Аннотация: Мақолада миграция жараёнларини тартибга солиш масалалари, мамлакатнинг ички ва ташқи сиёсати, миграциянинг салбий оқибати сифатида терроризм ва диний экстремизм, гиёҳвандлик, одам савдоси ва бошқа трансмиллий жиноятларни юзага келиш эҳтимоллари, шунингдек, миграциянинг мазмун-моҳияти ва кўринишлари таҳлил қилинган.