ЧОРВА МОЛЛАР ЎҒИРЛИГИНИ ОЧИШНИНГ ЯНГИЧА УСУЛЛАРИ ВА ХОЗИРГИ ПАЙТДА СОДИР ЕТИЛАЁТГАН УШБУ ТУРДАГИ ЖИНОЯТЛАРНИ БАРТАРАФ ЕТИШНИНГ ЎЗИГА ХОСЛИГИ - КАРИМБОЕВ МАҚСАД МУХАММАДСОЛИЙ ЎҒЛИ (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Ушбу маколада бугунги кундаги чорва моллар ўғирлиги жиноятларини янгича очилиш усуллари ва ушбу турдаги жиноятларнинг бартараф этишнинг самарали чоралари кенг ёритилган.