ПРОФИЛАКТИКА ИНСПЕКТОРИНИНГ ҲУҚУҚБУЗАРЛИКЛАРНИНГ УМУМИЙ ПРОФИЛАКТИКАСИ БУЙИЧА ФАОЛИЯТИ - РЎЗИБОЕВ АКБАРЖОН ЗОКИРЖОН ЎҒЛИ (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Ушбу мақолада: профилатика инспеторининг хукубузарлиларнинг умумий профилатикасини амалга ошириш фаолияти буйича тушунчаси, умумий профилактиканинг бугунги кундаги холати ва профилатика инспекторининг хукукбузарлиларнинг умумий прфилактикасини амалга оширишнинг узига хос хусусиятлари. Бундан ташкари профилактика инспекторларининг ҳуқуқбузарликларнинг умумий профилактикаси доирасидаги нормаларнинг амалиёт тахлили ҳамда ушбу фаолият доирасида юритиладиган процессуал хужжатлар, ушбу фаолиятдаги муоммо ва камчиликлар тахлили олиб борилган