БУГУНГИ КУНДА АҲБОРОТ ТЕХНОЛОГИЯЛАР СОҲАСИДА СОДИР ЭТИЛАЁТГАН ЖИНОЯТЛАР ТУРЛАРИ ВА УЛАРГА ҚАРШИ КУРАШДА ПРОФИЛАКТИКАНИНГ АҲАМИЯТИ - ТОГАЕВ ШАХЗОД ШЕРЗОД УҒЛИ (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Ушбу мақолада бугунги кунда Ўзбекистон Республикаси ҳудудида аҳборот технологиялар соҳасида содир этилаётган жиноятлар турлари, уларнинг тавсифи, содир этилиш усуллари ва ушбу жиноятчиликка қарши курашда профилактика инспекторлари томонидан тарғибит ташвиқот ишлари ташкил этиши ва унинг аҳамияти ҳақида мақоламизда тўлиқроқ маълумот берилади.