YANGI PEDAGOGIK METODLAR - Sayyora Muxammadova Adhamjon qizi; Shohsanam Qodirova Shuhratovna; Dilafruz Farmonova Alijonovna; Mavludaxon Qodirova Zaynidin qizi; Nigoraxon Abdullayeva Rustamovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada amaliy darslarda zamonaviy metodlar asosida darslar o'tish va foydalanish haqida tavsiya keltirilgan.